AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir akrabayı öpmek

Kahve falında ölmüş bir akrabayı öpmek

Kahve falında ölmüş bir akrabayı öpmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir akrabayı öpmek gördüyseniz:

  • Problemler, tartışmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir akrabayı öpmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işarettir.

Kahve falında akrabanın elini öpmek ferah bir haneye sahip olunacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, huzur ve mutluluk bulacağına alamet eder.

Kahve falında akrabanı öpmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabaların elini öpmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, beğenilen işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir akrabayı öpmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabayı öpmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir