AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Kahve falında akraba eli öpmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın elini öpmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, çok dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek kendini çok iyi hissedeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabaların elini öpmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir