AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabalarının elini öpmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akraba eli öpmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına inanılır.

Kahve falında akrabanın elini öpmek başarıları ile tanınacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir