AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kısmetin açılacağına yorulur.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında akrabanın elini öpmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, rızkının sonsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabaların elini öpmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalarının elini öpmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, iş hayatında saygı göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir