AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın elini öpmek

Kahve falında akrabanın elini öpmek

Kahve falında akrabanın elini öpmek ortaklarla aranın bozulacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet eder.

Kahve falında akrabalarının elini öpmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, yüzünün kızaracağına inanılır.

Kahve falında akraba eli öpmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulur.

Kahve falında akrabanın elini öpmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, neşeli zamanların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir