AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine el sallamak

Kahve falında birilerine el sallamak

Kahve falında birilerine el sallamak çok üst mevkilere geleceğine, ailesini de mutlu edeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulur.

Kahve falında birilerine el sallamak gördüyseniz:

  • Manipulatif sözlerden veya başkalarını tahrik edebilecek açıklamalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında birilerine el sallamak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalettir.

Kahve falında otobüse el sallamak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine el sallamak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye el sallamak insanlara öncülük edeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan el sallamak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin el salladığını görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el sallamak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir