AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan el sallamak

Kahve falında balkondan el sallamak

Kahve falında balkondan el sallamak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, maceralara atılacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, hayatının yolunda gideceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında balkondan el sallamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size daha verimli sonuçlar sunabilecek, daha çok kazanç sağlamanıza yardım edecek veya bir şekilde size yararı olacak olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında balkondan el sallamak borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ayrılanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse el sallamak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında elinde mendil sallamak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el salladığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereden el sallamak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsten el sallamak yakında başlayacak aşk macerasına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine el salladığını görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir