AnaSayfa / Genel / Kahve falında el sallamak

Kahve falında el sallamak

Kahve falında el sallamak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında el sallamak gördüyseniz:

  • Olan biten değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor.

Kahve falında birilerine el sallamak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye el sallamak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına delalettir.

Kahve falında el salladığını görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birine el salladığını görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan el sallamak her şeyin durağan şekilde süreceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında otobüsten el sallamak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse el sallamak gittiği yolda yalnız kalacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına rivayet eder.

Kahve falında birine el sallamak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir