AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin el salladığını görmek

Kahve falında birinin el salladığını görmek

Kahve falında birinin el salladığını görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin el salladığını gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Kahve falında ölmüş birine el sallamak dertlerin bir anda sona ereceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine el salladığını görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliye el sallamak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin el salladığını görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse el sallamak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında el salladığını görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine el sallamak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birilerine el sallamak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir