AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye el sallamak

Kahve falında ölüye el sallamak

Kahve falında ölüye el sallamak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ün salacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye el sallamak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında ölüye el sallamak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında birine el sallamak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan el sallamak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsten el sallamak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, mahsullerin fazlalaşacağına alamet eder.

Kahve falında arabadan el sallamak gelirinin garanti olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye el sallamak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camdan el sallamak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pencereden el sallamak afiyete ereceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir