AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse el sallamak

Kahve falında otobüse el sallamak

Kahve falında otobüse el sallamak sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulur.

Kahve falında otobüse el sallamak gördüyseniz:

  • Farklı seçimler yapmasını istediğiniz kişiler varsa, etkilemekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında otobüsten el sallamak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında otobüse el sallamak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında birine el sallamak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hak yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan el sallamak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye el sallamak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine el salladığını görmek işlerinin gerileyeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında trene el sallamak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında el salladığını görmek muradın yerine geleceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir