AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından zehirlenmek

Kahve falında biri tarafından zehirlenmek

Kahve falında biri tarafından zehirlenmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından zehirlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten değişimleri dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor.

Kahve falında biri tarafından zehirlenmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkası tarafından zehirlenmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulur.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, böylece yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından zehirlendiğini görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek yeni bir iş bulacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin zehir içtiğini görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirlemeye çalışmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret eder.

Kahve falında zehirli bitki görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir