AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirlemeye çalışmak

Kahve falında zehirlemeye çalışmak

Kahve falında zehirlemeye çalışmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirlemeye çalışmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken konuların altından kalkabilmeniz için seçeneklerinizi detaylarıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında zehirlemeye çalışmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini zehirlemeye çalışmak huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında zehirlenmek kusmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ilim irfan öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında zehirli hindi görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın zehirini almak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, donatacağına inanılır.

Kahve falında yılan zehiri görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında zehirli arı görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir