AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli bitki görmek

Kahve falında zehirli bitki görmek

Kahve falında zehirli bitki görmek kısmetlerinin çoğalacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli bitki gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında zehirli bitki görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında toprağa yeşil bitki ekmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bitki yemek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine alamet eder.

Kahve falında fasulye bitkisi görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına inanılır.

Kahve falında kekik bitkisi görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında bitki çayı yapmak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında su bitkisi görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bitki almak kişisel kavgaların son bulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir