AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından zehirlendiğini görmek

Kahve falında biri tarafından zehirlendiğini görmek

Kahve falında biri tarafından zehirlendiğini görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından zehirlendiğini gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine delalet eder.

Kahve falında biri tarafından zehirlenmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından zehirlendiğini görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından zehirlenmek ayrılık yaşanacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında zehir almak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehir akıtmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında zehirli böcek görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, önemli atılımlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir