AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek

Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek

Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına alamet eder.

Kahve falında biri tarafından zehirlendiğini görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından zehirlenmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında başkası tarafından zehirlenmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli örümcek öldürmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında zehirli hayvan görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun zehirlendiğini görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, başarılarının çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir