AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından zehirlenmek

Kahve falında başkası tarafından zehirlenmek

Kahve falında başkası tarafından zehirlenmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işarettir.

Kahve falında başkası tarafından zehirlenmek gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Kahve falında biri tarafından zehirlenmek maddi anlamda zayıflayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından zehirlenmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından zehirlendiğini görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli et yemek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yeni duygular tadacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli hindi görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirlenip kusmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir