AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, işinde büyük başarılar alacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işarettir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, maddi zararın büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını alamet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, insanlara küsüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak yaşadığı darlığın son bulacağına, kendi şansını kendi yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli hayvan ısırması görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir