AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin zehir içtiğini görmek

Kahve falında birinin zehir içtiğini görmek

Kahve falında birinin zehir içtiğini görmek kötü düşmana, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, namının yürüyeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin zehir içtiğini gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında birinin zehir içtiğini görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hap içip zehirlenmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında zehir içip kusmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında zehir içtiğini görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında yılan zehiri emmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında zehirli örümcek öldürmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında zehirsiz mantar görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, ibadete ağırlık verileceğine inanılır.

Kahve falında zehirli iğne görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir