AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasını dövmek

Kahve falında akrabasını dövmek

Kahve falında akrabasını dövmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, rahata kavuşacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına yorulur.

Kahve falında akrabasını dövmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilir, taşınabilir veya ev alışverişlerine zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında akrabanı dövmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabasını dövmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında akraba dövmek keyfin kaçacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan dövmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi dövdüğünü görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sopayla birini dövmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizlerini dövmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, huzurlu, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir