AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi dövdüğünü görmek

Kahve falında anneyi dövdüğünü görmek

Kahve falında anneyi dövdüğünü görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, hayaline kavuşacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında babasının annesini dövdüğünü görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üvey anneyi dövmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi dövmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında anne babayı dövmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne baba dövmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen annesini dövmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini dövdüğünü görmek önemli bir makama terfi alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir