AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek tatsızlıkların aşılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Kahve falında kocasının sevgilisini dövmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocayı dövmek konfor içinde olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine işarettir.

Kahve falında kocasını dövmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına tabir olunur.

Kahve falında koca dövmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını dövdüğünü görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir