AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan dövmek

Kahve falında tavşan dövmek

Kahve falında tavşan dövmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, moralinin bozulacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan dövmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler yapabileceğinizi ispat ederek saygı görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında tavşan dövmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına inanılır.

Kahve falında tavşanı dövmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, çaresiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında küçük tavşan görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tavşan görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işarettir.

Kahve falında donmuş tavşan görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan pisliği görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavşan eti yemek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir