AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerini dövmek

Kahve falında dizlerini dövmek

Kahve falında dizlerini dövmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dizlerini dövmek gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında dizlerini dövmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında dizlerin üzerinde yürümek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet eder.

Kahve falında diz kapağında kıl görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında diz boyu kar görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizlerini görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diz çöktürmek kazancındaki verimliliğin artacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir