AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanı dövmek

Kahve falında akrabanı dövmek

Kahve falında akrabanı dövmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanı dövmek gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Kahve falında akrabanı dövmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında akraba dövmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabasını dövmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca oğlunu dövmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu birini dövmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ne yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengesini dövmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulur.

Kahve falında teyze dövmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında kedi dövmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, fenalıkta bulunmaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir