AnaSayfa / Genel / Kahve falında akraba dövmek

Kahve falında akraba dövmek

Kahve falında akraba dövmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Kahve falında akraba dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Kahve falında akrabanı dövmek hasret giderileceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akraba dövmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabasını dövmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisini dövdüğünü görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, bir sınavdan geçileceğine delalettir.

Kahve falında evladını dövmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öldüresiye dövmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi dövmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumrukla dövmek işinin ehli olacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir