AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında biri tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında biri tarafından ısırıldığını görmek rahat bir hayatı olacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biri tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan tarafından ısırıldığını görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında karga tarafından ısırılmak ona şifa olmayacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, rahatının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından ısırılmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, işlerin çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey tarafından ısırılmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına yorulur.

Kahve falında başkası tarafından ısırılmak kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir