AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından ısırılmak

Kahve falında biri tarafından ısırılmak

Kahve falında biri tarafından ısırılmak güç ve para kaybedeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, geriye doğru gideceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Kahve falında köpek balığı tarafından ısırılmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan tarafından ısırılmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak şansın yüze güleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir şey tarafından ısırılmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kadın tarafından ısırılmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan tarafından ısırılmak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir