AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek tarafından ısırılmak

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak borçlarından kurtulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sinek ısırması görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak hayatını stresten uzakta geçireceğine, üstün başarılar alacağına tabir olunur.

Kahve falında insanlar tarafından ısırılmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, isteklerini yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, edilen duaların kabul edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir