AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında insan tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında insan tarafından ısırıldığını görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yeni mekânlara gireceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında insan tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında insan tarafından ısırılmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işarettir.

Kahve falında insan tarafından ısırıldığını görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanlar tarafından ısırılmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına işaret eder.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında fare tarafından ısırıldığını görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet eder.

Kahve falında akrep tarafından ısırıldığını görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir