AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey tarafından ısırılmak

Kahve falında bir şey tarafından ısırılmak

Kahve falında bir şey tarafından ısırılmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir şey tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Kahve falında bir şey tarafından ısırılmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vampir tarafından ısırılmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak çok üzüleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Kahve falında örümcek tarafından ısırıldığını görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, anne babanın birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kartal tarafından ısırılmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir