AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek tarafından ısırılmak

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Kahve falında fare tarafından ısırıldığını görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşi tarafından ısırılmak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarantula tarafından ısırılmak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, lüks şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz tarafından ısırılmak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında bir hayvan tarafından ısırıldığını görmek sayılacağına ve sevileceğine, güçlendikçe güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek tarafından ısırılmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir