AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga tarafından ısırılmak

Kahve falında karga tarafından ısırılmak

Kahve falında karga tarafından ısırılmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Devam eden işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında karga tarafından ısırılmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında karganın ısırmasını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulur.

Kahve falında karga ısırmasını görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında karga tarafından kovalanmak Allah katında günahlarının affolacağına, haksızlıklara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarantula tarafından ısırılmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında fare tarafından ısırıldığını görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine yorulur.

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir