AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak sıkıntılarını atlatacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma işaret eder.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına inanılır.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak sevdikleri ile birlikte olacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet eder.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir