AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından ısırılmak

Kahve falında başkası tarafından ısırılmak

Kahve falında başkası tarafından ısırılmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başkası tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Kahve falında böcek tarafından ısırıldığını görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından ısırıldığını görmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında başkası tarafından ısırılmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Kahve falında aslan tarafından ısırılmak asla gururundan ödün vermeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir