AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın sigara içtiğini görmek

Kahve falında akrabanın sigara içtiğini görmek

Kahve falında akrabanın sigara içtiğini görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, insanlara küsüleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Kahve falında akrabanın sigara içtiğini görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının sigara içtiğini görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına yorulur.

Kahve falında sigara içeni görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına yorulur.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara içme görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, insanların alım gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sigara içerken görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, istediği gibi hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir