AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek başarılarının devamlı olacağına, rahat bir işe girileceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek hoşluk içinde olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi sigara içerken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir