AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü sigara içerken gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek her daim Allah yolunda olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işarettir.

Kahve falında ölünün sigara içtiğini görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret eder.

Kahve falında sigara içen insanlar görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir