AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında başkasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında başkasının sigara içtiğini görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla, işle bağlantılı kişilerle veya yakınlarınızla ilişkilerinizde karşıt görüşler veya yanıltıcı tavırlar size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında içilmiş sigara görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kocayı sigara içerken görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir