AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanı sigara içerken görmek

Kahve falında babanı sigara içerken görmek

Kahve falında babanı sigara içerken görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, işlerin başına geçeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına inanılır.

Kahve falında babanı sigara içerken gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek kafasının rahatlayacağına, kazancını iki kat arttıracağına inanılır.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sigara içerken görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, hedeflerini tutturamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir