AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sigara içerken görmek

Kahve falında kendini sigara içerken görmek

Kahve falında kendini sigara içerken görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini sigara içerken gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Kahve falında içmeyen birinin sigara içtiğini görmek şifa ve moral bulacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet eder.

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını sigara içerken görmek ölümcül hastalıklara işaret, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında içilmemiş sigara görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek galibiyetlerinin artacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir