AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın saçını kesmek

Kahve falında akrabanın saçını kesmek

Kahve falında akrabanın saçını kesmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, maneviyata yöneleceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına inanılır.

Kahve falında akrabanın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında akrabanın saçını kesmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, dualarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı kısa kesmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hanesine bolluk geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin saçını kesmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçın önünü kesmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısını kesmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kendi saçını kesmek sağlık ve şifa bulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek saçı kesmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalettir.

Kahve falında kendinin saçını kesmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, insanların hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir