AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın önünü kesmek

Kahve falında saçın önünü kesmek

Kahve falında saçın önünü kesmek evinde bereketin eksik olmayacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın önünü kesmek gördüyseniz:

  • Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kahve falında saçın önünü kesmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında saçının önünü kesmek rızkının da çoğalacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun önünü kesmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının ön kısmının döküldüğünü görmek stresten uzaklaşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının ön tarafının döküldüğünü görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının önünün döküldüğünü görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir