AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kısa kesmek

Kahve falında saçı kısa kesmek

Kahve falında saçı kısa kesmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı kısa kesmek gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Kahve falında saçları kısa kesmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını kısacık kesmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalettir.

Kahve falında kısa saç kesmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı kısa kesmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları kısacık kesmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçını kısa kesmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kesmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, olaylı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir