AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının kendi saçını kesmek

Kahve falında kadının kendi saçını kesmek

Kahve falında kadının kendi saçını kesmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının kendi saçını kesmek gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Kahve falında kadının kendi saçını kesmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kadın saçı kesmek çok doğru bir yol tutulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında kadının saç kesmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının saçını kesmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, başarılarının devamının geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını kesmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kadının sakalını kesmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında kadın kafası kesmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında kadın boğazı kesmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir