AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek saçı kesmek

Kahve falında bebek saçı kesmek

Kahve falında bebek saçı kesmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek saçı kesmek gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin saçını kesmek tazeleneceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek saçı kesmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ana baba sözü dinlemeye yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı ucundan kesmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçını kesmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir