AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının yarısını kesmek

Kahve falında saçının yarısını kesmek

Kahve falında saçının yarısını kesmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, müjdeli haberle geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, talihin yüze güleceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında saçının yarısını kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Kahve falında saçın yarısını kesmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısını kesmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, verdiği sözleri tutacağına alamet eder.

Kahve falında namazı yarıda kesmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulur.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının yarısını kestirmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısının döküldüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir