AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin saçını kesmek

Kahve falında kendinin saçını kesmek

Kahve falında kendinin saçını kesmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, esenliğe kavuşulacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kendinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun kadere güvenin.

Kahve falında kendi kendine saç kesmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun saçını kesmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla saçını kesmek yaşam refahının düşeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine delalettir.

Kahve falında saçının ucunu kesmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçını kesmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında kızının saçlarını kesmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir