AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin saçını kesmek

Kahve falında ölmüş birinin saçını kesmek

Kahve falında ölmüş birinin saçını kesmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Belli planlarınızı enerjiyle yürürlüğe koymanız gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da saygı görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında saç ucunu kesmek donatacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, üzüntülerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarımı kesmek hedefine çok kolay ulaşacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kızının saçlarını kesmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Kahve falında takma saç kesmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçını küt kesmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu saçını kesmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir