AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş ve dolunay görmek

Kahve falında güneş ve dolunay görmek

Kahve falında güneş ve dolunay görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yüzünün kızaracağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, tebrik edileceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında güneş ve dolunay gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında güneş ve dolunay görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolunaya bakmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Kahve falında büyük dolunay görmek fal sahibinin kazancının artacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolunayın düştüğünü görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, aldığı borçların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolunay görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolunayın yandığını görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalettir.

Kahve falında dolunay ve yıldız görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, ev taşımaya inanılır.

Kahve falında çok büyük dolunay görmek şansının açılacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir